top of page
  • Radek Kroupa

U17 B - Kolektivní výkon přinesl domácí výhru

V prvním utkání v sezoně jsme přivítali v Maroldovce tým Tábora, který v sobotu vyhrál ve Varnsdorfu o 2 body. Začátek utkání se nám povedl, během prvních pěti minut jsme si vytvořili vedení 8:0. Tábor dal první body až v 6. minutě z trestných hodů. První čtvrtina byla celkem chudá na body, ale i tak jsme byli ve vedení 13:6. Ve druhé čtvrtině jsme se v útoku již osmělili a pěkným kolektivním basketbalem jsme odcházeli do šatny s vedením 32:19.

Pokyny v poločase byly nepolevovat v nasazení a přitlačit v obraně. Hráči si slova trenéra vzali k srdci a pevnou obranou spojenou s pěknou hrou v útoku jsme si vytvořili vedení o 33 bodů po třech částech hry. V poslední čtvrtině jsme více točili sestavu, nedařilo se nám tolik v útoku a díky tomu soupeř vyhrál poslední čtvrtinu o dva body.

Velká pochvala všem hráčům za nasazení a bojovnost po celých 40 minut utkání a jsem rád, že se do střelecké listiny zapojili všichni hráči.


Válečníci Děčín B - BK Medvědi Tábor 71:40 (13:6, 32:19, 60:27)

Body: Rajchl 13 (2x3), Mityska Matouš 11, Kampy 9, Veselý 8, Rejthar 8, Žižka 7 (1), Mityska Michal 5 (1), Labuta 4, Stárek 4, Kučírek 2.

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page