top of page
  • Karel Záleský

U17 dívky - Na pražských palubovkách v lize poloviční úspěch

O uplynulém víkendu odehrály naše kadetky na venkovních palubovkách první kola v lize U17. V sobotu jsme jeli na palubovku USK B a v neděli kousek dál, do Říčan u Prahy.

USK Praha B - Válečnice Děčín 58:80 (12:23, 23:41, 42:60)

Začátek zápasu se nám příliš nevyvedl, nervozita a respekt ze zvučného jména soupeře nám svazoval ruce. A v 5. minutě jsme prohrávali 4:8. Při timeoutu soupeře jsme si řekli, jak máme hrát, být aktivnější v obraně i útoku a nebát se hrát do koše. A zbylou 5-ti minutovku jsme vyhráli 19:4. I druhou čtvrtinu jsme navyšovali rozdíl ve skóre a druhý poločas jsme dohráli v rotaci celé lavičky.



Basket Říčany - Válečnice Děčín 64:48 (18:11, 43:24, 53:35)

Vstup do nedělního utkání nebyl vůbec dle našich představ, odevzdaný, mdlý projev, bez trošky energie a nasazení. I když stav na tabuli byl ještě pro nás milosrdný, naše hra nestála za moc. Ve druhé čtvrtině se soupeřky vzchopily a nám padla hlava až mezi kolena a poločasové skóre bylo 43:24.

Po poločasové promluvě v šatně na palubovku přišlo úplně jiné družstvo. Byli jsme aktivní na obou polovinách, hráli kolektivně, půjčovali si balón, vzpomněli si na rychlý protiútok a zaslouženě vyhráli druhý poločas 21:24.



Chtěl bych všem hráčkám poděkovat za předvedené výkony, rodičům za podporu.



Za 14 dní, na domácí palubovce přivítáme soupeřky z Litoměřic a v severočeském derby Slunetu z Ústí nad Labem.

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page