top of page
  • Robert Landa

Rekordních 25 utkání v jednom týdnu

Týmy basketbalového klubu - dívky, chlapci i muži odehráli v minulém týdnu celkem 25 utkání! Deset jich sehrála minižákovská družstva, o čtyři zápasy se postarali žáci a žačky, šest utkání patřilo juniorům a juniorkám. Hned do pěti zápasů nastoupili děčínští muži. Z dlouhého seznamu vyčnívá několik významných událostí:

Dvě ligové výhry zapsali na venkovních hřištích naši starší žáci. S hlavním trenérem Plachým jednoznačně vyhráli v Chomutově 59:86, druhý den pod vedením zastupujícího legendárního děčínského trenéra Skokana zvládli i zápas s BŠ Praha - favorizované Tygry Válečníci porazili 71:78.

Další skalp mají děčínské dívky trenéra Záleského - v minulém týdnu zdolaly kadetky tým USK, tuto sobotu juniorky vyhrály v Hradci Králové. V obou případech se sice jednalo o B-týmy ženských velkoklubů, přesto mají výhry z takových destinací zvuk.

Dvě úplně první soutěžní utkání sehráli o tomto víkendu naši minižáci a minižačky. Kluci v Liberci sbírali zkušenosti proti o rok starším borcům (18:50 a 32:42), děčínské dívky si naopak doma vypomohli čtyřmi o rok staršími hráčkami a i díky nim zdolali Most 37:36 (druhý zápas 21:44).

Městské derby Severočeské ligy sehráli děčínští mladí muži proti týmu Radka Kroupy - ten coby hrající trenér dovedl svůj tým k vítězství 60:52.


(pro podrobnější údaje o jednotlivých zápasech klikněte na obrázek)

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page