top of page
  • Radek Kroupa

Muži Kroupa - Vydřená výhra nad mlaďochy

Minulý pátek se v Maroldovce odehrálo městské derby. Vstup do utkání byl z naší strany dobrý, ve 3. minutě skóre 3:2 pro tým „mladých“. Následovala naše bodová série 11:0, která nám zajistila vedení po první části o 13 bodů. Druhá čtvrtina začala pro nás skvěle, během tří minut naše vedení narostlo na 22 bodů. Ovšem houževnatě hrající soupeř nic nevzdával a dál bojoval, takže po 20 minutách hry na tabuli svítilo skóre 41:25. Ve třetí čtvrtině se podařilo béčku stáhnout náš náskok na 12 bodu rozdílu, což pro nás bylo varováním.

V poslední čtvrtině měli očividně více sil hosté, kteří hráli stále velmi aktivně jak v útoku, tak v obraně a nám pomalu ale jistě docházely síly. Mezi čtvrtou a sedmou minutou čtvrtiny stáhli mlaďoši náš náskok na rozdíl pěti bodů, na což jsme reagovali dvěma rychlými koši a tím jsme si tak udělali rozhodující náskok, který jsme udrželi až do konce.

Pochvala hráčům za výkon a výhru, jsme schopni zvítězit, i když se nám nedaří střelecky ani herně a to ukazuje sílu týmu!

Válečníci Děčín A - Válečníci Děčín B 60:52 (21:8, 41:25, 52:40)

Body: Trbola 13, Unar 11, Inger 10, Malý 9, Kout 8, Bolfík 5 (1x3), Bažant 4.

Pochvala patří i našemu soupeři týmu Matěje Anderleho, jehož tým hrál naplno po celých 40 minut hry a nedali nám vůbec nic zadarmo a pořádně nás potrápili. Jen tak dál!


Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page