top of page
  • Matěj Anderle

Muži Anderle - Comeback nevyšel, i přes to si mladé pušky vydobyly obdiv

V pátek jsme odehráli důležité, ale těžké utkání proti týmu A v „děčínském derby“. I přes prohru jsme si ale získali spoustu obdivu. Počítali jsme s těžkým utkáním, to se nám potvrdilo. Myslím, že nikdo nevěřil v takový výsledek.

Bohužel nám nevyšel začátek utkání, kdy jsme se nedokázali dostat do naší hry, kterou chceme předvádět a místo toho jsme se podřídili hře soupeře. K tomu se přidala opět mizerná střelba jako v Roudnici nad Labem. Prohrávali jsme už o 22 bodů, ale po menším oklepání jsme chytli zápas do našich rukou a snažili se stáhnout výsledek co nejvíce, což se nám dařilo a v poločase na tabuli svítil rozdíl 16 bodů 41:25 pro áčko.

Druhý poločas jsme odstartovali výborně, prvních 7 minut jsme nedostali žádný bod a my stáhli rozdíl pod 10 bodů. Začali jsme hrát naší hru a výbornou týmovou obranou jsme střežili náš koš. Soupeř se pak oklepal a bitva musela pokračovat ve čtvrté dějství. Byli jsme už na 5 bodech, ale soupeř nám pak vstřelil jednoduché koše po naší nepozornosti a výsledek se nám už nepodařil zvrátit.

Gratulace soupeři! Zároveň velice chválím náš tým za předvedenou hru a výkon. I přes nepříznivý výsledek jsme se nevzdali a skoro otočili utkání. Bohužel nám nepadlo z dálky a minuli jsme cca 13 trestných hodů.

Válečníci Děčín A - Válečníci Děčín B 60:52 (21:8, 41:25, 52:40)

Body: Machýl 13, Fichtner a Vanický 8, Janoušek 7, Lipenský 6, Freiberg a Helvig 4, Julák 2.

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page