top of page
  • Jakub Houška

Jr. NBA League - Výborný vstup Vrchličáku do soutěže

Školní basketbalová akce Jr. NBA postupuje mílovými kroky dopředu a jeden ze zástupců našeho města vkročil ve středu v Chomutově do bojů v Západní konferenci.

Tým ze ZŠ Dr. Miroslava Tyrše, který nosí dres Houston Rockets postupně ve své Divizi A - Sever poradil s týmy Memphis Grizzlies/ZŠ Na Příkopech Chomutov, Dallas Mavericks/ZŠ Švabinského Sokolov, New Orleans Pelicans/ZŠ Královské Poříčí a San Antonio Spurs/ZŠ Mírová Ústí nad Labem.


Celkové skóre ze čtyř zápasů je pro tým z Vrchličáku impozantní a to 186:62, ale především v posledním zápase proti San Antoniu Spurs museli pěkně zabrat, když zvítězili rozdílem pouhých šesti bodů.

Příští týden 24. 10. se hrají odvety v Ústí nad Labem a tak budeme doufat, že tým naváže na předváděné výkony a zajistí si tak postup do další fáze soutěže, kde již půjde opravdu do tuhého!


Další dva děčínští zástupci v soutěži (Divize B – Střed) a to Minnesota Timberwolves/ZŠ Komenského nám. a Utah Jazz/ZŠ Kamenická hrají svůj turnaj právě dnes v Brandýse nad Labem a odvety je čekají příští středu 23. 10. v Děčíně!

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page