top of page
  • Petr Ďurana

Přehled utkání Válečníků a Válečnic Děčín o tomto víkendu

Nadcházející víkend nebude tak nabitý soutěžními zápasy naší mládeže jak ten minulý, kdy jsme odehráli 25 utkání. Dobrá zpráva ale je, že z 9 víkendových klání se jich plných 7 odehraje na naší domácí palubovce:




Zápasový víkend odstartují kadeti U17, kteří v sobotu brzy ráno (9:00 hod.) v ligovém zápase přivítají Slavoj Litoměřice a v nedělním poobědové zápase (13:00 hod.) ústeckou Slunetu.


Trenér Robert Landa: „Děčín se může pochlubit ligovými kadety i ligovými kadetkami. Oba týmy se o tomto víkendu střetnout se shodnými soupeři - s Ústím n. L. a s Litoměřicemi. Pro kadety to budou první domácí utkání v lize. Rádi bychom si po výhře v Klatovech připsali do tabulky další body navíc.


po vítězném utkání v Klatovech


Naše rezerva kadetů U17B v nadregionální lize hostí v sobotu večer (cca 20:00 hod. po zápase Á-týmu) Mělník a v neděli odpoledne (15:00 hod.) béčko Roudnice n. L.


Trenér Radek Kroupa: "O víkendu čekají béčko kadetů další dva zápasy. V ARMEX Sportcentru přivítáme týmy z Mělníka a Roudnice nad Labem. V prvním kole jsme v celku s přehledem porazili Tábor, ale tentokrát čekám vyrovnanější zápasy, jelikož naši víkendoví soupeři své první dva zápasy vyhráli."


z domácího utkání s Táborem


Dívky U17 se v lize utkají se shodnými soupeři jako chlapci, v sobotu po obědě (13:00 hod.) s Litoměřicemi (i když Slovanem) a v neděli dopoledne (11:00 hod.) se Slunetou Ústí n. L.



Mladší žáci U14 odehrají o víkendu v žákovské lize jediný zápas (lichý počet účastníků v soutěži) a to v neděli brzy ráno (9:00 hod.) se Slavojem Litoměřice.


Trenér Jan Kout: "V neděli se poprvé na domácí palubovce představí družstvo U14, které se utká se soupeřem z Litoměřic. Věřím, že navážeme na dobré výkony z posledních zápasů a první zápas na domácím hřišti dokážeme vyhrát."


tým po utkání na Sokol Kbely


Jediným týmem, který o víkendu vyjíždí ven na palubovku soupeře, jsou mladší minižáci U12, kteří v sobotu dopoledne (9:30 a 11:30) odehrají v Liberci dvojzápas oblastního přeboru s domácím LYNX.


Trenér Jakub Houška: „Liberec jsme si poslední týdny oblíbili a tak se opět pojedeme podívat pod Ještěd a zahrát si tam kvalitní basketbal. Tým má za sebou první kolo, když zvítězil na palubovce Slunety a nyní nás čekají další zápasy proti Lynxu. Loni jsme Lynx poráželi, ale to neznamená, že budeme automaticky i letos. Na zápasy se těšíme a doufáme, že kluci posbírají další cenné zkušenosti.


po vítězném dvojutkání na ústecké Slunetě


(pro větší zobrazení a aktuální údaje o jednotlivých zápasech - čas začátku utkání, rozhodčí apod. - klikněte na obrázek)

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page