top of page
  • Robert Landa

Proměněných devět z dvanácti

Jen A-tým Válečníků a ligové kadetky nebodovaly v tomto týdnu naplno. Ze zbylých devíti zápasů odcházeli Děčíňáci jako vítězové.

Soutěžní týden mládeže otevřeli junioři předehrávkou v Kralupech nad Vltavou. Napínavé a vyrovnané utkání se rozhodovalo až v závěru, kdy naši starší dorostenci rozhodli o výhře trojkou v předposledním útoku (61:63). Výhra udržela děčínský tým na prvním místě nadregionální ligy, na druhém jsou právě čerstvě poražené Kralupy.

Jedno utkání sehráli o víkendu také děčínští mladší žáci. Kluci si připsali svou druhou výhru - tentokráte nad Litoměřicemi 72:57 a jsou v lize čtvrtí.

A s Litoměřicemi si poradili i kadeti - v dorostenecké lize je sfoukli 82:49. Druhý den neměli kluci problém s Ústím. Díky ostrému vstupu (první čtvrtina 25:8) zvítězili 75:56. Děčínu patří po čtyřech kolech druhé ligové místo.


Vrstevníci hrající nadregionální ligu nejprve v sobotu zvládli utkání proti Mělníku (59:38), v neděli v souboji dvou rezervních družstev přehráli Roudnici 67:52. Tým je tak stále bez porážky.

V kategorii kadetů jsme zapsali díky chlapcům čtyři výhry, děvčata této kategorie bohužel o víkendu na výhru nedosáhla. Jednou se u nás radovaly Litoměřice (36:46), podruhé Ústí 60:94 (po poločase 36:40). Další příležitost bude za 14 dní.

Mladší minižáci si vyrazili do Liberce - výhry 17:94 a 16:102 jsou více než jednoznačné.

Z pěti děčínských mužských družstev byl v tomto týdnu v akci jen A-tým. Válečníci obstáli v souboji s rakouským Grazem (74:94) a po slušném výkonu padli s nymburským velkoklubem 69:86.


(pro podrobnější údaje o jednotlivých zápasech klikněte na obrázek)

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page