top of page
  • Radek Kroupa

U17 B - Vítězný víkend na domácí palubovce

V sobotu večer po utkání Áčka odehrála svůj další zápas v nadregionální lize rezerva kadetů, na naši palubovku přijel tým z Mělníka. První čtvrtina byla bojovná se spoustou zahozených šoupáků, díky kterým jsme se nedokázali od soupeře bodově odpoutat. Druhá část hry byla úplně o něčem jiném. Hráli jsme velmi dobře v obraně, hosté se těžko prosazovali a my jsme naopak zakončovali s vyšší úspěšností oproti první čtvrtině a to nám pomohlo vytvořit si poločasové vedení o 18 bodů.

Ve třetí čtvrtině přišlo velké ochlazení našeho výkonu, přestali jsme úplně běhat, být aktivní, chtít zrychlit a toho využili hráči Mělníku, kteří stáhli náš náskok. Po důrazné promluvě během přestávky se náš výkon opět zlepšil, začali jsme zase hrát basketbal, tak jak jsme hráli ve třetí čtvrtině a díky tomu jsme vyhráli rozdílem 21 bodů.

Válečníci Děčín B - BK R&J EBC Mělník 59:38 (13:11, 31:13, 39:24)

Body: Kafka 16 (2x3), Mityska Michal 13 (1), Stárek 8, Veselý 7, Žižka 6 (1), Labuta 5 (1), Rajchl 2, Fedoruc 2.


Druhé víkendové utkání jsme odehráli v neděli odpoledne proti béčku Roudnice. První čtvrtina byla velmi podobná té sobotní, s tím rozdílem že jsme měli pevnější obranu a soupeř dal většinu svých bodů z čáry trestného hodu. Stejně jako v sobotu, tak i v neděli byla nejpovedenější druhá čtvrtina, kterou jsme vyhráli o 10 bodů i díky třem proměněným trojkovým pokusům, čímž jsme si vytvořili náskok 16ti bodů.

V poločase jsem upozorňoval na to, abychom nepolevili v našem výkonu a dál hráli stejně. Má slova dopadla na úrodnou půdu, protože Roudnice zlepšila svůj výkon, ale my jsme dál drželi náskok z poločasu a na konci i zvýšili o další dva body. Poslední čtvrtina se, dá se říct, dohrávala, měli jsme dostatečný náskok a prostor na palubovce dostali všichni hráči. Tečku za zápasem udělal Ondra Kučírek svojí trojkou, v zápase dal celkem tři trojky.

Válečníci Děčín B - BA Roudnice nad Labem B 67:52 (12:6, 31:15, 48:30)

Body: Veselý 14, Kučírek 9 (3x3), Žižka 8, Mityska Michal 8 (2), Raymond 8, Rajchl 5 (1), Suda 5, Sýkora 4, Horák 4, Průša 1, Brož 1.


Pochvala všem hráčům za výkon v obou víkendových zápasech až na výpadek ve třetí čtvrtině sobotního utkání.


Další zápasy nás čekají na palubovkách soupeřů, konkrétně na palubovce BŠ Tygři Praha B a BK Junior Kralupy.

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page