top of page
  • Robert Landa

Nepadalo to všem, ale něco vyšlo

Sedmý soutěžní týden nepřinesl kupu vítězství, ale pár zářezů Děčín má. Asi nejvýraznější výhrou je ta A-týmu nad kvalitním a bojovným Osijekem. Horkokrevní Chorvati neudrželi obranu, ani disciplínu a Válečníkům podlehli 98:83. V neděli navázali svěřenci Tomáše Grepla v Ostravě vítězstvím 71:78.


A úspěšný byl i tým Radka Kroupy - v Severočeské lize vyhrál v Ústí na Skřivánku 75:44. Další tři mužské celky dva body nezískaly - v Křešicích zvítězil Varnsdorf 67:80, Juniorka doma v podstatě remizovala, ale fakticky prohrála se Slunetou vedenou na hřišti Tondou Pištěckým (61:67) a mladí muži mladého trenéra Anderleho nestačili v Litoměřicích 98:77. Muži Radka Kroupy jsou v SČL zatím bez porážky.

Oba celky juniorů zavítaly do Brandýsa. A-tým našich „devatenáctek“ utkání zvládl na chvalitebnou (38:55), udržel první místo Nadregionální ligy a odčinil tak předchozí porážku dorosteneckého „béčka“ 63:46. B-tým nově vedený trenérem Ondrášem tak i po nedělní porážce od Kralup (37:97) na své první vítězství čeká.

To juniorky si ve čtvrteční předehrávce připsaly již čtvrtou výhru - nad pražskými Wizards zvítězily v prvním z dvojutkání 58:20. Druhé utkání pak dorostenky ztratily (snad je čarodějnice očarovaly) 39:55.

Zajímavou dvojičku odehráli v týdnu starší žáci. Nejprve doma po mdlém výkonu padli s Ústím 65:90, aby následně hned druhý den na půdě Slunety sehráli s druhým týmem České republiky loňské sezóny vyrovnaný zápas (nakonec těsná porážka po výborném výkonu 85:81). Jak řekl slávistický trenér po utkání s Barcelonou - když prohrát, tak takhle.

Dvě kila vsítili v Liberci starší minižáci (126:15 a 102:15) a pod trenérem Mišejkem si B-tým stejné kategorie zapsal dva přívětivé výsledky v Teplicích (48:38 a 66:38).


(pro podrobnější údaje o jednotlivých zápasech klikněte na obrázek)

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page