top of page
  • Robert Landa

U19 A - V Brandýse jsme potvrdili první místo v soutěži

Dobrý vstup do obou poločasů rozhodl o průběhu i konečném výsledku zápasu. V první čtvrtině dovolili dobře bránící Děčíňáci soupeři jen tři, ve třetí jen osm bodů a utkání tak bylo hlavně o našem přístupu ke hře. Zónová obrana soupeře nás lehce přibrzdila, ale alespoň jsme si vyzkoušeli hru do pasivnějšího postavení bránících hráčů. Volno tentokráte dostali Abraham, Helvig, Randýsek a Loun, zranění léčí Jeřábek a Sýkora.

BK Brandýs nad Labem - Válečníci Děčín 38:55 (3:17, 17:29, 25:46)

Utkání otevřel proměněným trestným hodem Vojtíšek, nakonec 12bodový hráč Válečníků. Na něho navázal šesti body Horák a spolu s Průšou, Fichtnerem a Kampym se zasadili o navýšení skóre z 3:5 v šesté minutě na 3:17 na konci první čtvrtiny. Ve druhé čtvrtině se domácí opřeli o zónu a bylo z toho jen pět proměněných střel Válečníků (čtvrtina 14:12 pro Brandýs).

Do zóny domácích se ve třetí čtvrtině nejdříve prosadil dlouhou dvojkou Cita, body si připsal Kočka, Kafka i Rejthar, dalších šest bodů v řadě (z konečných 15) vsítil střídající Horák. Skóre 25:46 jednoznačné. Poslední čtvrtka přinesla útočné ochlazení a opět jen pět proměněných střel děčínských juniorů - přispěli Raymond a dvěma danými trestnými hody Trbola.


Výrazní na doskoku byli Rejthar, Raymond, Fichtner a Trbola, ovládne-li svou rychlost, bude příště bodově platný i Freiberg. Kdo utkání načal, ten ho také zakončil, třetí trojka Vojtíška uzavřela bodový příděl Brandýsu na 55 bodech. A protože byli mladí Válečníci v obraně výkonnější, zůstává první místo nadregionální ligy v Děčíně.

Body: Horák 15, Vojtíšek 12, Kafka 4, Kočka 4, Průša 4, Raymond 4, Trbola 4, Kampy 2, Fichtner 2, Rejthar 2, Cita 2.

Ostatní: Kampy 4 asistence, Horák 1x3, Kočka 2 asistence, Rejthar 6 doskoků, Cita 2 asistence, Vojtíšek 3x3, 5 doskoků, 2 získané fauly, Raymond 6 doskoků, 2 bloky.



Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page