top of page
  • Robert Landa

Výhra, výhra, prohra, výhra, prodloužení a zas dál

Souhrn výsledků posledního týdne tentokráte začneme od našich nejmenších. A protože ženy mají přednost tak:

Tým nejmladších minižákyň odcestoval v pátek na přáteláček do Varnsdorfu. S místním mixem děčínská děvčata prohrála 31:9 (nutno podotknout, že pokud bychom počítali koše děvčat, tak bylo skóre 4:9 pro DC).

O rok mladší dívky v radostném počtu pět a dvaceti hráček nastoupily v neděli do děčínského Minicupu U10. Soupeřem byl opět přátelský Varnsdorf - v příjemné atmosféře se soutěžilo, vítězilo i prohrávalo s úsměvy na tvářích.

I kluci z kategorie U10 o víkendu oblékli děčínské dresy a vedeni trenérkou Bečkovou nejprve porazili Litoměřický Slovan 16:32 a následně prohráli s lounskými (o rok staršími) Tygry 74:18.

Jednoznačně vyzněla dvojička mladších žáků s Libercem - kluci naložili Kondorům dvě kila a po výsledcích 113:21 na domácí a 49:111 na venkovní palubovce jsou s bilancí 4:3 na čtvrtém místě ligy U14.

Dívkám z kategorie U15 se dařilo lépe na venkovní palubovce - v Teplicích padly s místními Dračicemi 51:23. Doma se naděje na příznivější výsledek rozplynuly už v začátku, nakonec to bylo 22:84 pro hostující tým.

Další výhru v lize kadetek si připsaly svěřenkyně Karla Záleského. Děvčata vyhrála v neděli na hřišti Poděbrad 41:77 a odčinila tak sobotní porážku z Brandýsa (92:54).

46 bodů nejprve skóroval děčínský B-tým kadetů v souboji „béčkem“ Tygrů Praha (prohra 91:46), následně 46 bodů obdržel v zápase s Kralupy - výhra 66:46. A je z toho krásné druhé místo Nadregionální ligy.

A ještě jednou Tygři - tentokráte ti středočeští. V utkání ligových kadetů vyjeli v sobotu Válečníci do Loun a byla z toho výhra 62:88. Nejasný zůstává důvod nedělní jasné porážky stejného družstva v Chomutově - Levharti vyhráli 83:60.

A na závěr děčínští muži: výhra, výhra, výhra, výhra a dvakrát prostor pro zlepšení:

Celek trenéra Radka Kroupy si pohlídal utkání se zkušenou Roudnicí a zvítězil 76:70. A podobně dobře si vedli děčínští mladí muži - tým Matěje Anderleho zabojoval a získal dva body v zápase s ústeckými Skřivánky (60:58).


Do Křešic pak zavítala silná Sluneta a odvezla si vítězství 58:97. A Juniorka v nabité sestavě uspěla v prodloužení na palubovce České Lípy 74:79.


Prodloužení naopak nezvládli hráči A-týmu - Olomoucku to pálilo a vystřílelo si výhru 91:87. To domácí palubovku v předchozím utkání A-tým uhájil - těsná výhra (68:66) nad Brnem se také počítá.

(pro podrobnější údaje o jednotlivých zápasech klikněte na obrázek)

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page