top of page
  • Robert Landa

Minicup U10 v Děčíně

V příjemné atmosféře se v neděli v děčínském ARMEX Sportcentru odehrál Minicup U10. Omluvenou libereckou Lokomotivu bez problémů zastoupilo družstvo nejmenších děčínských Válečnic - tým dívek do devíti let Ivči Špačkové se hrdě postavil o rok starším svěřenkyním trenérů Jany Šalovské a Roberta Landy a hlavně našim hostům z Varnsdorfu. Právě varnsdorfský mix zvláště díky chlapcům většinu soutěží ovládl, nicméně o výsledky a trofeje na turnaji nešlo - sladkou odměnu si zasloužili (a odnesli) všichni.

Na úvodní hru, protažení, štafety a střeleckou soutěž navázala klasická hra pět proti pěti (čtyři utkání).

Stále platí, že nejdůležitější jsou pro nás tréninky a rozvoj atletických, silových, individuálních i týmových basketbalových dovedností v nich. Zároveň je ale skvělé, že si děvčata mohla vyzkoušet „opravdový“ zápas, zlepšit se v orientaci v čase i prostoru během utkání a v děčínském dresu se ukázat před svými nejbližšími.


Děkujeme rodičům, kteří si našli čas a přišli se na své děti do haly podívat. Přístup děvčat byl perfektní - máme radost, když chtějí hrát, nestydí se a nebojí si zkoušet nové věci.


Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page