top of page
  • Obrázek autoraMichaela Bečková

U10 - Nejmladší minižáci si připsali premiérové vítězství

K dalším dvěma zápasům oblastního přeboru nejmladších minižáků U11 jsme zajížděli v neděli 3. listopadu do Loun. Pro šest hráčů to byly premiérové zápasy ve své basketbalové kariéře. První své zápasy odehrál i náš nejmladší hráč týmu šestiletý Filip Houška a vedl si opravdu skvěle.


TJ Slovan Litoměřice - Válečníci Děčín B 16:32 (4:8, 12:18, 16:26)


První zápas proti týmu TJ Slovan Litoměřice, který byl složen z dívek, jsme zvládli na výbornou. Všech 15 hráčů na soupisce dostalo možnost zasáhnout do utkání a vyzkoušet si tak jaké to je na ostro. Všichni hráči plnili vše, co se učíme na tréninku - bránit svého hráče, bojovat o míč a nejrychlejší cestou do koše. A odměnou jim byla první výhra v soutěži.


Válečníci Děčín B - BA Tygři Louny 18:74 (4:14, 6:30, 6:60)


V druhém zápase jsme se museli popasovat s rychlostí, výškovou a i silovou převahou soupeře, který je o rok starší. Kluci ale bojovali a prali se o každý míč do poslední vteřiny zápasu. Je super sledovat, jak kluci bojují a radují se z každého míče, který se jim podaří získat.

Pochvalu si zaslouží všichni hráči, kteří se zúčastnili zápasů. Rodičům a všem fanouškům děkujeme za podporu a příjemnou sportovní atmosféru v hale.


Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page