top of page
  • Matěj Anderle

Muži Anderle - Vydřená výhra na domácí palubovce

V pátek 1. listopadu jsme na domácí palubovce nastoupili proti týmu Skřivánci Ústí nad Labem, který jsme dost dobře znali. Hned od začátku jsme se dostali do naší rychlé hry a vytvořili si lehký náskok, který jsme do poločasu drželi. Bohužel pak jsme výrazně zpomalili a soupeř začal dotahovat.

Soupeř změnil obranu na zónu 2-3, do které by se nám mělo hrát i lépe, ale stalo se naopak. Pomalá hra, spíše obstřelování koše z trojkového území a špatná týmová obrana znamenala vyrovnání a posléze vedení soupeře.

V poslední čtvrtině jsme se chytli dvěma dalekými střelami a vyrovnali. Do posledních dvou minut jsme vstupovali za vyrovnaného stavu. Díky naší zónové obraně jsme několikrát ubránili a 20 vteřin před koncem se štěstím vstřelili vítězný koš.

Válečníci Děčín B - Skřivánci 60:58 (19:18, 33:28, 47:43)

Body: Lipenský 14 (2 x 3), Machýl 12 (3), Helvig 10 (2), Vanický a Julák 6, Fichtner O. 5 (1), Freiberg 3 (1), Janoušek a Vanický 2, Turek a Fichtner M. 0.



Výhra pro nás znamená aktuální 4. místo v tabulce soutěže. Do dalších soubojů se musíme ponaučit z chyb v naší hře. Zlepšit týmovou obranu a v útoku volit lépe, kdy vystřelit a kdy hrát do koše.

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page