top of page
  • Radka Freibergová

Vrchličák postupuje do FINÁLE Jr. NBA League

Neskutečnou radost zažívají žáci ZŠ Dr. Miroslava Tyrše, kteří se v Brandýse nad Labem z Konferenčního finále - západ probojovali do velkého finále Jr. NBA League Česká republika 2019. Soutěže, které se účastnilo na začátku na 90 škol z celé České republiky.


Všem dobře známý Vrchličák (Houston Rockets) v soutěži ještě neokusil hořkost porážky a po neskutečném dramatu proti ZŠ K. Tyla z Písku postoupil do velkého finále. Mezi těmito týmy se strhla velká bitva o každý bod. Nakonec ale byli šťastnější děti z děčínské základní školy, trénovaní bývalými ligovými hráči Miroslavem Soukupem a Jakubem Houškou, jehož syn Marek patřil k lídrům na hřišti.

Velké finále je opravdu událost, kde je nač se těšit. Ještě o to větší radost je, že se toto finále uskuteční v Děčíně a to v pátek 29. listopadu. Finále je přenášené i televizí a děti se stanou takovými celebritami NBA, což zažili již bezprostředně po utkání proti Písku, když prožili své první focení u profi fotografa!

Zapište si toto datum do kalendáře a přijďte podpořit jednu z našich děčínských základních škol a pomoct jí tak úplně na vrchol. Budou to mít sice nesmírně těžké, ale… Sny se plní…


Podrobnější informace o Konferenčním finále - západ v článku na oficiálním webu soutěže.

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page