top of page
  • Petr Ďurana

Muži juniorka - Dobrý výkon ve 3 čtvrtinách v Liberci nestačil

V sobotu 16. listopadu jsme zajížděli na palubovku liberecké Slavie, resp. zápas se odehrál na TJ Lokomotiva. Vzhledem k nestandardnímu hracímu dni jsme na zápas odjížděli v úzké sestavě, bylo nás jen 7 hráčů.

Soupeř nastoupil také v sedmi lidech, ale měl nad námi výraznou výškovou převahu, která se po celý zápas projevovala v lepším útočném a obranném doskakování než my, takže si domácí každou neúspěšnou střelu doskočili a nám naopak druhé šance nedovolovali a bylo pro nás velmi těžké se prosazovat pod košem ať už zakončením nebo nájezdem. Řešením tedy pro nás byl dobrý pohyb míče a následná střela z volné pozice ze střední či dlouhé vzdálenosti.

V první čtvrtině jsme se soupeřem drželi relativně krok, ale vůbec jsme neměli obranný doskok, takže si soupeř vybudoval 5bodový náskok. Ve druhé části jsme doskakování zlepšili a bylo to znát, protože soupeř nepřesně střílel a my jsme tak s ním mohli bodově držet krok, druhá část tedy remíza a celkově stále o 5 bodů, tedy 35:30.

Druhá polovina třetí čtvrtiny se nám vůbec nepovedla, nebyli jsme schopni dát koš i z jednoduchých situací, naopak soupeř trefil vše včetně trojek a šňůrou 19:2 rozhodl utkání, protože stav 63:41 bylo již těžké pro nás zvrátit. Ale nevzdali jsme se a soupeři jsme již nedovolili další nárůst skóre, dokonce jsme čtvrtinu o bod vyhráli. Konečný stav 75.54.

Poděkování všem hráčům za to, že se v tomto netradičním dni vůbec utkání zúčastnili a za předvedený výkon v tomto fyzicky náročném utkání, myslím, že nikdo nezklamal.


USK Slavia Liberec - BK Děčín juniorka 75:54 (21:16, 35:30, 63:41)

Body: Randýsek 16 (2x3), Liga 10, Holešinský 8, Teršl 7 (1x3), Cafourek 6, Černý 4, Kvaček 3 (1x3).

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page