top of page
  • Radek Kroupa

Béčko kadetů na domácí palubovce nezaváhalo

V sobotu po napínavém utkání áčka, se na domácí palubovce představil B-tým kadetů. Na naši palubovku přijel tým z Českého Brodu, který byl oproti nám vyšší a silovější, takže jsme věděli, že pokud chceme uspět, musíme si pohlídat doskok. A právě doskok a rychlé zastavení míče při soupeřově útoku nám dělalo problém skoro po celý zápas.

První poločas byl velmi vyrovnaný, žádný z týmů se nedostal do většího trháku. Vedení v utkání se střídalo z jedné strany na druhou. V průběhu třetí čtvrtiny se hráči Brodu dostali do mírného vedení, které si pohlídali až do konce třetí části. Do poslední čtvrtiny jsme nastoupili se zónovou obranou, protože celý zápas jsme měli problém s obranou 1 na 1. A právě zóna nám pomohla, hosté se těžko prosazovali a nám se naopak lépe vybíhalo do rychlých protiútoků. V posledních dvou minutách se nám podařilo dostat se do čtyřbodového vedení, které už jsme si až do konečného hvizdu udrželi.

Válečníci Děčín B - BK Český Brod 70:66 (18:17, 35:33, 52:54)

Body: Mityska Michal 21 (1x3), Rejthar 14, Rajchl 13 (1), Veselý 12, Stárek 6, Brož 2, Horák 2.



V nedělním utkání nás čekal lehčí soupeř a to Mladá Boleslav. Soupeř nám kladl odpor pouze v první čtvrtině, kdy jsme zahodili pár jednoduchých šoupáků. Od druhé čtvrtiny jsme hráli pěkný, rychlý basketbal díky čemuž jsme měli spoustu jednoduchých zakončení. Oproti sobotě jsme zlepšili doskok a zastavování míče při útoku soupeře. Škoda, že si nedali koš všichni, ale to vyjde příště.

Válečníci Děčín B - TJ AŠ Mladá Boleslav 75:30 (14:7, 37:17, 57:24)

Body: Rajchl 27 (1x3), Sýkora 16 (1), Rejthar 10, Mityska 9 (1), Stárek 5, Brož 4, Suda 2, Koberec 2.


Pochvala všem za výkon, hlavně v sobotu kdy to vůbec nebylo lehké utkání.

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page