top of page
  • Petr Ďurana

Přehled utkání Válečníků a Válečnic Děčín o tomto víkendu

10 soutěžních a jedno přátelské a jeden miniturnaj čekají o víkendu na naši basketbalovou mládež. Potěšitelné je, že tři čtvrtiny všech našich zápasů se hrají na domácí palubovce v ARMEX Sportcentru:




V pátek večer v 19:30 hod. dohrávají muži trenéra Kroupy odložený zápas Severočeské ligy, skupiny C, když doma přivítají ASK Lovosice, U nich jsme je porazili vysoko 53:86, takže jsme, i přes velkou marodku, papírovým favoritem tohoto utkání.



Juniorka trenéra Ďurany naopak předehrávají svůj zápas skupiny B Severočeské ligy, v pátek večer (20:00 hod.) zajíždějí na ústeckou Slunetu, s kterou jsme doma prohráli až v koncovce 61:67.

Trenér Petr Ďurana: „Na utkání na Slunetě se těšíme (hezká hala, kamarádi v soupeřově týmu) i když víme, že to bude pro nás hodně těžký zápas. Doma jsme nehráli špatně, ale neuhlídali jsme soupeřovu trojkopalbu a podkošovou hru jejich vysokých. Budeme se to snažit v Ústí napravit. Hlavně tam ale jedeme zápas si užít.


Juniorka po vítězství v Křešicích


Kadety U17 o víkendu čeká v dorostenecké lize jen jeden zápas. V sobotu navečer (17:30 hod.), v ARMEX Sportcentru hostí pražskou Spartu, s kterou jsme u nich prohráli 89:62. Snad doma zahrajeme lepší výsledek. Plánovaný nedělní zápas s Klatovy byl odložen na přání soupeře (marodka).



Rezervu kadetů U17 B odehraje o víkendu také jen jeden zápas Nadregionální ligy a to v neděli po obědě (13:00 hod.) v Benešově. S ním jsme se dosud nestřetli, ale soupeř se pohybuje ve středu tabulky a my jsme druzí, takže bychom mohli uspět.

Na sobotu byl plánovaný zápas s benešovským béčkem, ale tým ze soutěže pro nedostatek hráčů odstoupil.


tým U17B po utkání na BŠ Tygři Praha


Dívky U17 hrají o víkendu dva ligové zápasy a to na domácí palubovce, v sobotu v 15:15 hod. hostí Basket Říčany a v neděli v 11:00 hod. béčko pražského USK. Na palubovce sobotního soupeře jsme prohráli 64:48, ale u nedělního jsme vyhráli 58:80. Věříme tedy ve dvě domácí vítězství.



Kluky U14 čekají o víkendu na domácí palubovce další zápasy ligy mladších žáků v sobotu brzy ráno (9:00 hod.) hrají se Sokolem Kbely a v neděli po obědě (13:00 hod.) s Brandýsem nad Labem. Na kbelském Sokole jsme prohráli 82:58, ale v Brandýse naopak vyhráli 35:76. Měli bychom si tedy určitě připsat minimálně jedno vítězství.

Trenér Jan Kout: „Chceme v obou utkáních zvítězit, ale uvidíme, jak se popereme s marodkou, která momentálně trápí naše družstvo.


Válečníci U14 po zápase v Brandýse


Jediným týmem z minižáků, který o víkendu zasáhne do soutěžních bojů, jsou mladší U12, kteří v sobotu sehrají dvojzápas (11:00 a 13:00 hod.) oblastního přeboru s BA LYNX Liberec. Na liberecké palubovce jsme zvítězili vysoko 16:102 a 17:94, takže u nás nepůjde ani tak o výsledek jako spíš o předvedenou hru.



Dívky U11 přivítají v neděli odpoledne (15:00 hod.) v ARMEX Sportcentru smíšený tým dívek a chlapců varnsdorfského Slovanu a sehrají s ním přátelské utkání jako „odvetu“ za podobné utkání před třemi týdny u soupeře, ve kterém měli, zejména díky chlapcům, převahu varnsdorfští.


účastníci přáteláku ve Varnsdorfu


Dívčí přípravka U10 cestuje v sobotu dopoledne (10.30 hod.) na litoměřický Radobýl, kde se zúčastní dalšího severočeského MINICUPU. Tentokrát ale výhradně dívčího a dokonce mezinárodního, protože naše Válečnice se utkají s dívkami z domácího Slovanu a z německého Chemnitz 99ers.


(pro větší zobrazení a aktuální údaje o jednotlivých zápasech - čas začátku utkání, rozhodčí apod. - klikněte na obrázek)

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page