top of page
  • Robert Landa

U10 dívky - V Lovosicích na zkušenou a v Litoměřicích pro výhry

Minulou sobotu zavítaly naše hráčky ročníku 2010 a mladší na MINICUP U10 do Lovosic. 18 hráček bylo připraveno čelit zkušenějším děčínským chlapcům i domácím vyhranějším dívkám. Ze soutěží, ani z utkání sice nevyšla naše děvčata vítězně, dobrá nálada, ani chuť hrát naše holky však neopustila. S odhodláním a bojovností šly do všech výzev, které sport přináší a v tomto ohledu pro mě byly jasné vítězky.



Radostný pocit z vítězství okusil tým hned za týden - tuto sobotu odehrálo deset statečných dívek dvě utkání na Slovanu Litoměřice. Zápasy hrané 4x4 měly spád a zelené obroučky přinesly našim děvčatům štěstí. Holky nejdříve roznesly Chemnitz 54:28 a v druhém zápase si poradily i s domácím Slovanem 34:27.



V utkání se slabšími dívkami z Chemnitz dostala děvčata šanci ukázat, že už něco z basketu umí. Slovan je soupeř pro nás - výkonnostně vyrovnaný. V Lovosicích jsme pak narazili na lepší hráčky, od kterých se ty naše mohou učit. V obou utkáních jsme promarnili spoustu šancí na úspěšné zakončení z pod koše - máme na čem pracovat :-).

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page