top of page
  • Obrázek autoraMichaela Bečková

U10 - Stříbro na minicupu na ústecké Slunetě

Výbornou reprezentaci našeho klubu, vybojovali naši nejmladší válečníci na MINICUPU U10 v Ústí nad Labem, kterého se zúčastnily 4 týmy a to domácí Sluneta Ústí nad Labem, BK Teplice, Drážďany Titans a Válečníci Děčín.

Jako první jsme změřili síly s dravým týmem Titans Drážďany, ale i přes velkou snahu a bojovnost nás soupeř přehrál (42:18). Kluci bojovali o každý míč, super najížděli do koše, ale chybí nám to zakončení (víme aspoň co pilovat na trénincích.)

Po zápase si kluci zasoutěžili v běhu, driblinku, střelbě atd. V druhém zápase jsme přehráli tým Teplic (34:5). Pak následovaly opět soutěže a odměnou jim byl výborný oběd řízek a kaše.

K poslednímu zápasu, a to o druhé místo, jsme nastoupili proti domácím klukům ze Slunety. Po velmi vyrovnaném utkání plném krásných akcí a velkých bojů opravdu o každý míč vyhráváme (28:14).


Kluci si turnaj moc užili a velké dík patří pořadatelům za výbornou organizaci turnaje. Všichni hráči si zaslouží velkou pochvalu za předvedené výkony a hru. Je vidět velké zlepšení všech. Poděkování patří také rodičům, fanouškům, kteří přijeli kluky podpořit.


Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page