top of page
  • Obrázek autoraMichaela Bečková

U10 - První soutěžní zápasy na domácí palubovce

V neděli 8. prosince 2019 jsme odehráli další dva zápasy v soutěži nejmladších minižáků a to v domácím prostředí v naší hale.

Hned první zápas proti nám nastoupili kluci a dívky z týmu BK Teplice. Někteří hráči byli až o tři roky starší a o dost vyšší. My jsme se však nezalekli a náš koš jsme se snažili bránit zuby nehty. I přesto, že jsme prohráli, kluci do zápasu dali vše, co se zatím naučili a hlavně bojovali a to je důležité.


Následovalo utkání Teplic proti týmu dívek z Litoměřic a my jsme měli chvilku volno a tak jsme utkání sledovali z hlediště, abychom věděli, jak se máme připravit na dalšího soupeře.

Válečníci Děčín B - BK Teplice 2:40 (0:9, 2:19, 2:27)


Do druhého zápasu jsme nastoupili se stejným nasazením jako v tom prvním, bojovali o každý míč a nejkratší cestou jsme běhali do koše, někdy byli vidět i super dvojtakty. Odměnou byla naše druhá výhra v soutěži.

Válečníci Děčín B - TJ Slovan Litoměřice 61:6 (10:2, 35:4, 49:4)

Pochvalu si zaslouží všichni hráči za předvedené výkony. Rodičům, fanouškům děkujeme za super atmosféru, kterou vytvořili v hale. A nakonec ještě musím pochválit maminky, které připravily výborné občerstvení klukům.



Další zápasy nás čekají již v Novém roce 2020.

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page