top of page
  • Matěj Anderle

Muži Anderle - V Lovosicích nakonec výhra, v děčínském derby prohra

ASK Lovosice - Válečníci Děčín B 79:85 (22:22, 44:43, 60:65)

V pátek 22. listopadu jsme odehráli utkání v Lovosicích, které jsou až na spodku tabulky. V prvním utkání doma jsme je jednoduše přehráli. Do utkání na palubovce soupeře jsme vstoupili s tím, že je nesmíme podcenit.

Hned ze začátku utkání jsme začali mít problémy na doskoku a s obranou 1v1. To se s námi táhlo celé utkání. Lovosice si celý první poločas drželi lehký odstup před námi, až na konci se nám podařilo vyvinout tlak a vyrovnat.

Druhý poločas byl pořád stejný, ztráceli jsme v obraně a na doskoku a v útoku jsme spíše hráli každý sám než týmově. Ke konci se nám podařili vytvořit si odstup, který jsme už udrželi a připsali jsme si výhru.



Válečníci Děčín B - Válečníci Děčín A 55:83 (12:23, 28:47, 41:64)

Druhé děčínské derby jsme odehráli v pátek 6. prosince, tentokrát jako domácí tým. Nastoupili jsme v celkem okleštěné sestavě s několika zraněnými hráči, ti i přes to nastoupili a odehráli kvalitní utkání.

Utkání se vyvíjelo jednoznačně pro děčínský A tým už od začátku. Větší zkušenosti a naše nesehranost nás utápěla a soupeř si šel za jednoduchou výhrou. I přes to se na utkání dalo dívat a z naší strany jsme odehráli, jak jsem již řekl, kvalitní utkání.

Všichni odehráli slušnou porci minut a zaznamenali body nebo pohledné akce.

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page