top of page
  • Radek Kroupa

Muži Kroupa - Z palubovky Teplic jsme odjeli s prohrou

První utkání ve finálové nadstavbě jsme odehráli u favorita soutěže v Sokolovně na Letné. První čtvrtina byla z naší strany výborná, dobře jsme bránili a hlídali doskok a díky tomu jsme po deseti minutách hry vedli o 3 body. Ve druhé čtvrtině jsme pokračovali v nasazení a bojovnosti z první části, avšak v posledních třech minutách jsme nedokázali dát koš a tak si vedení na svoji stranu vzaly Teplice.

Ve třetím kvartálu jsme chtěli hlavně zachytit začátek čtvrtiny, což se nám podařilo, ale zkušeně hrající Teplice nás do vedení nepustili a po třech částech hry jsme byli -6 bodů. V poslední čtvrtině jsme chtěli přitlačit v obraně, což jsme udělali, ale rychle jsme nasbírali fauly a díky tomu v poslední čtvrtině domácí házeli 20 trestných hodů. Nám se v útoku úplně vytratil spacing, trošku jsme polevili na doskoku a tím pádem rostl rozdíl ve skóre až na konečných 18 bodů.

Pochvala hráčům za výkon, hlavně první tři čtvrtiny byly z naší strany opravdu velmi dobré. Utkání sneslo druholigové měřítko.

BK Teplice - Válečníci Děčín A 86:69 (16:19, 37:36, 60:54)

Body: Žáček 14 (3x3), Mařík 13 (2), Čonka 10, Tomášek 10 (2), Bažant 7 (1), Janota 4, Suda 4, Unar 3, Malý 2, Liga 1, Trbola 1.


V pátek nás na domácí palubovce čeká ústecká Sluneta.

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page