top of page
  • Petr Ďurana

Muži Juniorka – V úzké sestavě se nám v Roudnici nedařilo

V pátek 24. ledna jsme odcestovali do Roudnice nad Labem, kde jsme s domácím REALem odehráli druhé kolo nadstavby o 7.-12. místo Severočeské ligy. Utkání jsme vinou mnoha zranění a pracovních a rodinných povinností odehráli pouze v 6 hráčích, domácí nastoupili v deseti.

Z předchozích vzájemných zápasů jsme věděli, že Roudnice ucpává svými vysokými hráči bednu a tedy průniky do koše jsou těžké, proto jsme se chtěli dobře pohybovat a rotovat míčem a pokud je volná střela, tak střílet zvenku. To jsme splnili, bohužel jsme neměli přesnou mušku – trojky 28/9, dvojky 29/7.

V obraně jsme „hořeli“ pod naším košem kdy domácí měli výškovou převahu a pokud se dobře uvolňovali a dobře si přihrávali, nebyli jsme je schopni ubránit. V celém utkání tak REAL pomaličku navyšoval svůj náskok, pouze na konci třetí čtvrtiny jsme měli dobrou dvouminutovku (7:0), kterou jsme si však pokazili hned vzápětí na začátku další čtvrtiny (0:14).

Musím ale pochválit všechny hráče za pozitivní přístup kdy i přes vyšší vedení soupeře se nevzdali a stále bojovali o co nejpřijatelnější výsledek.

BK REAL Roudnice n.L. - BK Děčín juniorka 88:57 (26:16, 47:18, 68:43)

Body: Teršl 17 (4x3), Liga 11 (1x3), Holešinský 11 (3x3), Fiala 10 (1x3), Kříž 8, Roza.



Další utkání odehrajeme v pátek 7. února když doma od 19:30 hod. „hostíme“ mladíky trenéra Anderleho.

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page