top of page
  • Petr Ďurana

Přehled utkání Válečníků a Válečnic Děčín o tomto víkendu

Tento víkend čeká naší mládež velká porce 18 soutěžních zápasů, z nichž téměř polovina (8) se odehraje na našich palubovkách.

V ARMEX Sportcentru se již dnes představí muži trenéra Anderleho, kteří v Severočeské lize přivítají Slovan Varnsdorf. V sobotu ráno odehrají s ústeckou Slunetou další dva zápasy kvalifikace o postup na Národní finále naši nejmladší minižáci. Na ně v sobotu odpoledne naváží nejstarší minižáci, kteří se budou snažit v Křešicích zvládnout dvojzápas s lounskými Tygry. A posledním sobotním domácím zápase mládeže je souboj našich dívek U15 s Tatranem Kraslice.

V neděli dopoledne je na pořadu MiniCup U10 za účasti naší chlapecké přípravky, kluků ze Slavoje Litoměřice a smíšeného týmu ze Slovanu Varnsdorf. Nedělní program pak po obědě zakončí naše juniorky, které se ve dvou zápasech střetnou se Sokolem Stěžery.


Z venkovních zápasů bude určitě zajímavý extraligový "výlet" našich starších žáků po moravských zemích (Brno a Opava), turnaj našich nejmenších minižáků v Litoměřicích za účasti našich kluků U10 a dívek U11 a domácího Slovanu, zápasy našich juniorů v Brandýse nad Labem (v neděli hlavní tým a v sobotu rezerva) a dvojzápas naší rezervy starších minižáků v neděli po obědě na Slovanu Varnsdorf.


Držíme všem týmům palce, aby svoje utkání úspěšně zvládly!


Kompletní přehled všech víkendových zápasů je k dispozici v následujícím tabulce:


(pro větší zobrazení a aktuální údaje o jednotlivých zápasech - čas začátku utkání, rozhodčí apod. - klikněte na obrázek)

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page