top of page
  • Robert Landa

Čtení pro Válečníky

V čase, kdy nemůžeme společně posilovat a trénovat svá těla, nabízí se nám více se soustředit na rozvoj duševní. V dalších dnech budeme s laskavým souhlasem autora servírovat našim hráčům, hráčkám, trenérům, trenérkám, fanouškům, příznivcům - všem členům děčínské basketbalové rodiny texty ze skvělé knihy Jindřicha Strašnova: Příběh BK Děčín.

Někteří z Vás jistě již knihu četli, někteří dokonce příběhy v knize zapsané sami žili. Vy tak máte příležitost zavzpomínat a alespoň si připomenout dobu, události a zážitky nejen s basketbalovým klubem spojené.

Pro všechny neznalé, zvláště pro naši basketbalovou mládež - berte knihu jako povinnou četbu člena děčínského basketbalového klubu.

Jak mi napsal Jindřich Strašnov: „Uvědomuji si, jak důležitá je povědomost, či znalost historie klubu - podobně jako v rodině. Aby heslo „Srdcem Válečník“ nebylo jen pustým klišé, je strašně důležitá možnost být „in“, tedy jakási sounáležitost, jakýsi pocit, víra, fakt, že jsem i já součástí komunity, celku. Tedy ano, jen ať je víc znalých Válečníků!“


Čeká Vás 12 krátkých článků v příštích 12 dnech + bonus. A své svěřence si z nabitých znalostí vyzkouším (neee.. nevyzkouším, máte toho teď jistě dost).


RL.



Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page