top of page
  • Robert Landa

Aktivace Válečníka

Nová sezóna nám začala prvním dnem karantény. Čas v ní jsme využili pro uskutečnění projektů, na které v běžném provozu klubu není čas a prostor. Byly zpracovány statistiky výsledků mládeže za posledních deset let, skvělá kniha Jindřicha Strašnova Příběh BK Děčín se dočkala elektronické prezentace, připravujeme se na spuštění platformy, která zjednoduší a zefektivní správu klubu a pro Děčíňáky vysíláme každý týden nejlepší zápasy z minulých let.

Obnova tréninků začala okamžitě, jak jen to bylo možné. Intro do nové tréninkové reality obstarali kadeti a junioři - ti během karantény plnili s různou úspěšností své individuální tréninkové plány. Z dvojic jsme se posunuli do veselejších desetičlenných týmů. V tomto týdnu se zapojuje dívčí složka - třeba z 34 hráček týmů U12 a U11 je 34 nahlášeno do tréninků. V akci jsou dorostenky i žákyně, nově se aktivují družstva žáků i minižáků.

Radní Jakub Houška zajistil všem sportovním klubům možnost navštěvovat venkovní školní hřiště a my už dnes můžeme poděkovat ředitelce ZŠ Komenského a ředitelům ZŠ Dr. Miroslava Tyrše a ZŠ Kamenická, že nám tréninky na jejich venkovních plochách umožní. Šťastně tak skončí bloudění juniorů po lesích v okolí Děčína.

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page