top of page
  • Robert Landa

WARRIORS CUP 2020

Není čas ztrácet čas a Válečník ten svůj v karanténě umí využít: individuální tréninky, zpracování historických dat, elektronická verze knihy, vysílání retroutkání, ale i příprava zářijového turnaje mladších žáků v Děčíně. Osobní pozvání obdržely jak přední české týmy, tak kvalitní celky z blízkého příhraničí. Věříme, že turnaj bude dobrou přípravou na nadcházející sezónu a opět posune naše kluky ke skvělým výsledkům - vždyť letošní tým U13 neprohrál v sezóně jediné utkání.

Ovšem nadcházející sezóna bude pro tento tým nová - poprvé v dlouhodobé části překročí hranice regionu, poprvé budou bojovat o postup do extraligy. A poprvé se budou také vyrovnávat se systémem střídání passerelle. :-)

Zářijový turnaj nese podtitul „Memoriál Slavomíra Bednáře“. I když pozorní čtenáři Příběhu BK Děčín vědí, že prvním basketbalovým náčelníkem děčínských Válečníků byl někdo jiný, pro klub není v historii výraznější postavy, než byl náš Slavomír. Tomuto hráči, trenérovi, funkcionáři a kronikáři vděčí náš klub za mnohé, a proto si se souhlasem rodiny dovolujeme touto cestou udržet jeho jméno v klubové paměti.

Takže Slavomíre - drž nám shůry pěsti, ať to v září dobře dopadne. :-)


Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page