top of page
  • Robert Landa

Systém EOS Club Zone

Od příští sezóny přechází BK na nový systém pro správu klubu. Během deseti let jsme ztrojnásobili členskou základnu, máme obsazené všechny chlapecké soutěžní kategorie (bez dvou všechny dívčí) a staráme se celkem o 25 týmů (sezóna 20/21). Za rok odehrajeme přes 400 utkání, v šesti halách uspořádáme přes 2200 tréninků.


Organizační situace už ale začínala být jen těžko zvladatelná, proto začínáme automatizovat. :-)

Nový systém EOS Club Zone nabídne přihlášky online (ubude papírů), online GDPR souhlasy (ubude papírů), online vkládání a hlídání platnosti zdravotních prohlídek (ubude papírů), bude provázaný s bankovnictvím (rychlejší přehled plateb), systém bude propojený s novým webem mládeže, a hlavně by měl zlepšit vnitřní komunikaci v týmech, mezi trenéry a zjednodušit spojení mezi trenéry, hráči a rodiči.

Základní podmínkou je, aby všichni hráči a hráčky byli do tohoto systému zaregistrováni. Do 16 let musí registrovat jeho rodiče (na email jsme rodičům zaslali postup), hráči nad 16 let se registrují sami (také jsme zaslali mail).

Prosíme naše členy, aby se do systému zaregistrovali (využívat naplno plánujeme od září, ale potřebujeme se učit v EOSu pracovat). Velmi děkujeme za Vaši spolupráci, díky patří i těm, co již registrací prošli.

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page