top of page
  • Matěj Anderle

Muži Anderle - V přípravě domácí prohra s Varnsdorfem

V pátek 26. června jsme odehráli poslední utkání nedohrané sezony. Na utkání jsme se domluvili s Varnsdorfem, který přijel v hojném počtu a stejně jako my byl tvořen převážně mladými hráči.

První čtvrtina byla vyrovnaná, hrálo se o každý bod a nikomu se nedařila střelba. Do druhé jsme vstoupili lépe my, bohužel nám tato hra nevydržela a Varnsdorf šel přes nás, a to hlavně díky převaze na jejich útočném doskoku. O poločase jsme prohrávali už dvojciferným rozdílem. Museli jsme zlepšit doskok a trochu se zklidnit při přechodu přes polovinu, protože jsme měli zbytečné ztráty.

Druhý poločas byl bodově vyrovnaný. Nám se ale nedařilo stáhnout náskok hostů. Vždy jsme se přiblížili, ale hned přišla sprcha a rozdíl narostl. Čtvrtá čtvrtina byla v podobném stylu. Díky několika střelám za tři body se dostali hosté až na +20 bodů, což se nám už nepodařilo úplně stáhnout.

I přes prohru zápas hodnotím kladně. Sice jsme doslova hořeli na doskoku, ale na soupisce nebyl žádný podkošový hráč. Bohužel máme zbrklé pasáže, kdy pouze ztrácíme míč a nejsme bodově produktivní, těm se musíme do nové sezony vyvarovat.


Válečníci Děčín B - Slovan Varnsdorf 71:81 (13:16, 25:38, 45:57)

Body: Anderle 24 (4 x 3), Helvig 13, Kocum 10, Mityska 5, Průša, Fichtner (1) a Lipenský 4, Kafka 3 (1), Labuta a Kočka 2.

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page