top of page
  • Radek Kroupa

U10 - Na Tygrcupu jsme obhájili druhé místo!

Od pátku 26. do neděle 28. června se vydali kluci U10 (ročník 2010 a 2011) na turnaj nedaleko Prahy, a to do Jenče, kde mají halu BŠ Tygři Praha.

Turnaje se celkem zúčastnilo 11 týmů (Plzeň se z turnaje nakonec odhlásila), hrálo se ve 4 skupinách po třech týmech, zápasy se hrály na 4 x 6 minut hrubého času. Vítězové skupin hráli o 1. - 4. místo, druhý tým ve skupině o 5. - 8. a třetí tým ze skupiny o 9. - 11. místo.

Odehráli jsme celkem pět utkání, která nám ukázala jak dobré stránky hry, tak i ty horší, na kterých je potřeba více pracovat. Musím uznat, že kluci makali po celý turnaj na 100%, nevynechali jediný možný souboj o míč, byli aktivní a bojovali jako pravý Válečníci, za což jim patří obrovská pochvala!


Turnajový systém nám dovolil že jsme v sobotní pauze mezi zápasy vzali kluky na koupaliště do Divoké Šárky, kde kluci řádili ve vodě a v hlavní permanenci byl hlavně tobogán :-).

Výsledky našich zápasů: Tygři Praha mix 62:4, Tygři Praha kluci (4 na 4) 46:22, NH Poruba 35:22, NH Ostrava 40:9, Tygři Praha kluci 24:25.

Do Allstar pětky turnaje se dostali Jan Kopecký a Daniel Rejthar a nejlepším hráčem týmu byl zvolen Vojtech Polák.


Obrovské poděkování patří také rodičům, kteří přijeli kluky podpořit!!


(spousta fotek z turnaje je zde)

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page