top of page
  • Robert Landa

Informace o členských příspěvcích BK Děčín

Výše plateb za basket dle kategorií zůstává v prvním pololetí soutěžní sezóny 2020/2021 shodná se sezónou minulou. Výše příspěvků za druhé pololetí bude určena dle výše podpory sportu od státu.

Klub ponechává v prvním pololetí příspěvky ve stejné výši jako v minulém roce - na počátku roku 2020 (před nouzovým stavem) podpořili klub město, kraj i MŠMT a kalendářní rok 2020 je tím finančně zajištěn. Díky úspoře za nájmy během nouzového stavu mohl klub uhradit za své členy nově zavedené příspěvky federaci a ušetřit tak každému z nich několik stokorun.

Velkou otázkou je pro sport jako celek rok příští. Výši příspěvků za druhé pololetí určíme až na přelomu roku - po obdržení informací o výši podpory od státu.

Informaci o výši platby a způsob úhrady za basket obdržíte včas přes systém EOS. Systém nám umožní jednodušší správu a přehled plateb, děkujeme všem, že jste se v EOSu registrovali.



Úryvek z článku „Jeden z mých přátel se zeptal: Proč platíš tolik peněz za tvoje děti, aby mohly dělat všechny své sporty?


Neplatím za to, aby moje děti dělaly sport! Za co tedy ale platím? Platím za ty chvíle, kdy jsou tak unavené, že chtějí skončit, ale neudělají to. Platím za dny, kdy přijdou domů „příliš unavené“, aby šly na trénink, a přesto jdou. Platím, aby se učily být disciplinované, soustředěné a oddané (nadšené). Platím, aby se naučily starat se o své tělo a o vybavení. Platím za učení mých dětí pracovat s ostatními, být dobrými spoluhráči, vlídnými při porážkách a pokornými při úspěších. Platím, aby se učily vyrovnat se se zklamáním, když nedosáhnou cíle, v který doufaly, ale stále se vracely týden co týden a snažily se o to nejlepší, co mohou. Platím za učení umění si vytvářet a dosahovat cíle. Platím, aby uměly respektovat nejen sebe, ale ostatní sportovce, rozhodčí a trenéry. Platím, aby věděly, že stojí hodiny a hodiny a spoustu let tvrdé práce stát se vítězem a že úspěch nepřijde přes noc (nepadá z nebe). Platím, aby byly hrdé na drobné úspěchy a vydržely pracovat na dlouhodobých cílech. Platím za příležitost mých dětí získat celoživotní přátelství, nezapomenutelné zážitky, a aby byly hrdé na svoje úspěchy, jako jsem já. Platím, aby moje děti šly do tělocvičny nebo jinam na trénink místo sezení před obrazovkou.

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page