top of page
  • Robert Landa

U12 dívky - Kdo se bojí, nehraje

Rozpačité první utkání po dlouhé pauze odehrály naše mladší žačky. Velmi, velmi pomalé rozhodování většiny hráček, pasivita a stále se opakující chyby vedly k výsledku 24:83. Na mini kategorii to není výsledek tragický, ale lepší to být mohlo a mělo. A i když si zahrály i tři děvčata ročníku 2011 a tři děvčata ročníku 2010, naše 2009 vyztuženy dvěma 2008 na soupeřky soutěžně zatím nestačí.

Výrazně musíme zlepšit obranu – když už se jedna naše hráčka dostala do kontrolovaného driblinku narazila postupně do několika bránících soupeřek, zatím co litoměřické hráčky, měly v nájezdu do našeho koše zelenou, volno, bez odporu. A ještě hezky s úspěšností proměňovaly. No, je co zlepšovat a není toho málo.

Potěšující bylo, že holky opět chtěly hrát, hlásily se a udržet se je podařilo i v povzbuzování svého týmu. Ono to půjde. Stále holkám zdůrazňuji, že je třeba ukotvit dobré momenty (byť jich moc nebylo, u každé hráčky se něco kladného najde).

A zlepšovat se můžeme zase hned v neděli. Od 14 hod. hrajeme s Varnsdorfem. Kdo se bojí, nehraje :-), počítám se všemi Válečnicemi.


Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page