top of page
  • Radek Kroupa

Muži SčL - Čtvrtá účast, počtvrté druhé místo

O uplynulém víkendu se tým mužů hrající Severočeskou ligu vydal na tradiční přípravný turnaj na Mělník s názvem Memoriál kpt. Otakara Jaroše a sehrál zde celkem tři utkání. V prvním utkání jsme se střetli proti Mělnickým U19, kde byla jasná výšková i silová převaha na naší straně. Již od začátku utkání bylo jasné, jak tento zápas dopadne, otázkou byl pouze rozdíl ve skóre. Nám se dařilo jak v útoku, tak v obraně, konečný výsledek 86:25 hovoří za vše.

Ve druhém utkání nás čekal každoroční soupeř z Příbrami. Mužstvo mladých hráčů hrající druhou ligu, je nepříjemným soupeřem díky své rychlosti a přesným střelcům na perimetru. Utkání bylo vyrovnané, na obou stranách bylo bojovné a s chutí zvítězit. Naštěstí se nám dařilo v obraně, kdy od druhé čtvrtiny neměli hráči Příbrami tolik volných střel. Což se ukázalo jako klíčové. Výhra 70:60.

V neděli nás čekalo finále proti pravidelnému vítězi Středočeské ligy. Nám se nedařilo vůbec v útoku, kdy jsme netrefili ani úplně volné střely, a to nás provázelo celým utkáním. Musím pochválit obranu, bránili jsme s energií, Kladno se na každý koš nadřelo. My jsme střeleckou mizérii nedokázali za celé utkání zlomit, a tak si výhru v turnaji připsalo Kladno po výsledku 54:41.

Musím pochválit hráče za obranu po celý turnaj, věřím, že nám to vydrží do sezony a budeme nepříjemným soupeřem.


Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page