top of page
  • Josef Plachý

U17 liga - Příprava na turnaji Sokol Grand Prix

Jako jediný ligový tým jsme byli pozvání na turnaj pořádaný Sokolem Pražským, a to jako náhrada za Inter Bratislava. Soupeři nám byli postupně týmy USK, Sokol, Plzeň a BŠ Tygři Praha, tedy všechny týmy hrající extraligu kategorie U17. A jaké to bylo?

Proti USK a Sokolu vlastně dost podobné, první čtvrtka, půlka, nám soupeř utekl, ale pak jsme hráli vyrovnaně. S Plzní i BŠ vyrovnané celé utkání, s tím, že jednou lepší soupeř, jednou my. Tedy celková bilance jedna výhra a tři prohry.

Co je ale důležitější pro mne i pro kluky - můžeme se porovnávat s extraligovými družstvy a pokud takto budeme hrát, můžeme myslet na dobré umístění v lize. Ano nemůžeme se rovnat týmu USK a Sokola, oba jsou aspiranti na medaile a jejich souboj byl ozdobou turnaje, ale zjistili jsme, že v momentu, kdy tyto týmy nemají na hřišti borce základní sestavy, jsme schopni udržet krok a vyhrát třeba i čtvrtku.

A já jen doufám, že pro kluky bude tato zkušenost fungovat jako hadr na býka a oni se vrhnou do dalšího tréninku s ještě větší vervou, protože nic nepřijde samo a ani v lize se nikdo sám neporazí…

Díky Sokole za pozvání!

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page