top of page
  • Robert Landa

Platby za basket

Vážení rodiče, poprvé (a zatím úspěšně) jsme rozjeli platby členských příspěvků za basket přes systém EOS. Při zadání správného variabilního symbolu (je uveden např. ve výzvě k platbě, která Vám přijde emailem) nám systém automaticky přes bankovní účet spáruje provedené platby s jednotlivými členy. Trenéři i naše účetní tak ušetří spoustu času – doteď museli kontrolovat celé výpisy a hledat platby dle rodných čísel.

V systému EOS si po zaplacení členského příspěvku můžete případně stáhnout Potvrzení o platbě ve formátu PDF (Můj přehled, odkaz PLATBY: vše zaplaceno, záložka Uhrazené platby, odkaz Stáhnout potvrzení).

Příspěvky jsou zatím vypsány jen na první polovinu sezóny 2020/2021. Slevy na druhé dítě v klubu uplatíte při platbě v druhém pololetí. Vzhledem k nejisté výše podpory od města i státu v druhé polovině sezóny stanovíme výši příspěvků v druhém pololetí později.

Děkujeme všem, kteří už příspěvky uhradili (po úhradě přijde na mail potvrzení o platbě).

Zároveň prosím všechny rodiče, kteří se dostali vlivem Covidu do složité finanční situace, aby nás neváhali o odklad splátek požádat.

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page