top of page
  • Robert Landa

Sportovci držte se!

Vážení sportovci a sportovkyně, držme se prosím v dalších dnech zpátky, omezme na čas kontakty na nezbytné minimum. Ale mějme stále na mysli, že pohyb patří k životu.

Starší hráči a hráčky – dokopejte se denně k individuálnímu tréninku – běh, kolo, posilování i procházka v dešti je po dni stráveném na teamsech, zoomu, googlu, youtubu atd. velké PLUS. Je to potřebné pro zdravé fungování těla, hlavy i srdce. Povzbuďte se mezi sebou, hecněte se k tréninku, sdílejte fotky, zamávejte si od vlajky na Kvádrberk po tom, co nahoru sólo vyběhnete.

Mladší hráči a hráčky, vytáhněte ven rodiče, proběhněte se po zahradě, zacvičte si s blízkými doma. Spočítejte si třeba kolik uděláte kliků dnes a kolik na konci omezení.

A rodiče – nezapomínejte na sebe. V náročném programu další dní je cvičení, pohyb a čerstvý vzduch nezbytný pro zachování duševního zdraví. A hlavně buďme všichni oporou a příkladem ostatním. Jsme děčínští Válečníci. Chlapci a dívky zoceleni žárem bitev v kraji na severu, i po celém území Čech. Ti, pro které neexistují porážky, jen dlouhé cesty k vítězství.

Všechny tréninky se od středy z nařízení vlády ruší, jak jen to bude možné, tak znovu začneme.

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page