top of page
  • Robert Landa

SPLATNOST PŘÍSPĚVKŮ: 18. 10. 2020

Vážení rodiče a členové BK Děčín,

přestože jsme nyní museli přerušit tréninky a jsme v nestandardní situaci, nemohu Vám nepřipomenout blížící se termín splatnosti plateb za basketbal. Všichni členové BK obdrželi informace o částce a osobní variabilní symbol přes EOS. Systém funguje, platby se s výpisy z banky párují. Pokud byste potřebovali poradit, obraťte se na trenéry/trenérky.

Příspěvky zatím uhradila pouhá třetina členů BK! Prosím všechny o jejich uhrazení do termínu splatnosti. Těm, co už zaplatili moc děkujeme.

Stabilní fungování mládeže stojí na čtyřech pilířích - dotací od města, kraje, NSA (Národní sportovní agentury) a členských příspěvcích. Výpadek financování jedné části je pro klub zásadní, proto ještě jednou prosím, vezměte do ruky mobil, sedněte k počítači a platby uhraďte.



Po několika rozhovorech s trenéry a lékaři se přikláním k tomuto plánu na další dny:


  • do konce tohoto týdne „volno“ - dobrovolný tréninky a pohybové aktivity v rámci rodiny,

  • v příštím týdnu (19. 10. - 25. 10.) pouze individuální tréninky, hráči a hráčky dostanou od trenérů zprávy s motivací / náplní tréninků a aktivit dle věku,

  • v dalším týdnu (26. 10. - 1. 11.) obnovíme venkovní tréninky 5 + trenér pro starší hráče, u mladších dle možností,

  • v úterý 3. 11. 2020 (0:00) končí nouzový stav a očekávám revizi nastavených omezení - buď budeme pokračovat venku, nebo se vrátíme pod střechu.

Vím o tom, že některé mládežnické týmy již nyní trénují venku 5+1, rád bych ale zachoval společenskou odpovědnost a start této fáze odložil na 26. 10. Termín obnovení soutěží je neznámý a jen velmi těžko předvídatelný. Cíl je nyní udržet hráče a hráčky v kondici. Pokud se obnoví sportovní činnost již 4. 11., je tedy plán:


  • 19. 10. - 25. 10.: individuálně,

  • 26. 10. - 3. 11.: 5 + trenér,

  • 4. 11. konec nouzového stavu - úprava režimu dle nařízení.

Na závěr připomínám hlavní téma článku - prosím o uhrazení členských příspěvků dle pokynů v EOS. Máte-li vlivem nouzového stavu problém s uhrazením plateb, prosím napište mi, plně Vám vyjdeme vstříc.

Robert Landa

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page