top of page
  • Petr Ďurana

Konec SANEX CZ Národní finále chlapci U12 Děčín 2019 :-)


Je KONEC a spontánní gesto od hráčů, když při slavnostním vyhlášení skandovali „BK NH Ostrava“, přesně vyjadřuje atmosféru, která po celý turnaj panovala! Motto SANEX CZ Národní finále chlapci U12 Děčín 2019 „ukaž basketbalové srDCe“ opravdu zafungovalo a my jsme za to moc rádi. Je skvělé vidět děti, trenéry, rodiče a i ostatní diváky, kteří se respektují, společně fandí a basketbalem se prostě baví!

Děkujeme všem, kteří vážili cestu k nám do Děčína, a doufáme, že se k nám zase někdy vrátíte a nejen na basket ;-) Byli jste super!

Závěrečné slovo ředitele NF chlapci U12 Jakuba Důry

"Při znalosti organizační náročnosti, pocitech z průběhu turnaje a ohlasech od většiny týmů, nelze než být spokojený s celkovým průběhem SANEX CZ Národního finále chlapci U12 v Děčíně. Trochu mrzí neúčast mladých Válečníků v playoff, ale odehráli výborné zápasy s finalistou a semifinalistou v nejtěžší základní skupině, a pak jasně ovládli boj o 9. místo v ČR, což je skvělý úspěch!

Osobně jsem moc vděčný celému organizačnímu týmu, od kolegů Jana Kouta, Radka Kroupy, Jakuba Houšky, Radky Freibergové, Lukáše Housera, Petra Ďurany, ale především mladým dobrovolníkům z řad naší mládeže. Fungovali jsme jako skvělý tým a zúročili zkušenosti z předchozích menších akcí.

Všem lidem podílejícím se na chodu turnaje patří ohromný dík. Dále pak jistě všem trenérům, sportovcům a rodičům, kteří vytvářeli neúnavně báječnou atmosféru na všech utkáních."

Ohlasy na SANEX CZ Národní finále chlapci U12 Děčín 2019

Tak předem velké díky za fajn 3 dny v Děčíně. Dále velké díky za pohodové, klidné a velmi přátelské prostředí, které během turnaje, hlavně díky Vám organizátorům v Děčíně panovalo. Jste super parta lidí, které má dle mého basketbalové srdce na pravém místě !!!!!“ (BK Lokomotiva Plzeň)

Přesto, že ve vzduchu je stále hodně emocí, i tak musíme konstatovat, že Národní finále v Děčíně bylo zatím nejlepší, kterého jsme se kdy zúčastnili… Z celého srdce děkujeme organizátorům za absolutně bezchybně zvládnutý turnaj a za vytvoření atmosféry, na kterou budou naši svěřenci vzpomínat do konce života a své nejkrásnější basketbalové chvíle tak budou mít díky tomu navždy spojeny právě s městem DĚČÍN.“ (BK NH Ostrava)

No a samozřejmě pochvala všem organizátorům NF U12 v Děčíně. Byli jste skvělí a bylo nám u vás po dobu 4 dnů super.“ (BK Snakes Ostrava)

Organizačně byl turnaj výborně uspořádán a měl i skvělou diváckou kulisu, jediné co nám chybělo, bylo vyhlášení nejlepšího hráče utkání.“ (BK Synthesia Pardubice)

Po organizační stránce byl turnaj vynikající (palec nahoru). Díky moc organizátorům, bylo nám ctí se zúčastnit!!!“ (Královští Sokoli Hradec Králové)

Z našeho pohledu byla organizace super, všechno klapalo jako hodinky. … Takže za nás jednička a děkujeme pořadatelům.“ (Sluneta Ústí nad Labem)

Rádi bychom poděkovali organizátorům - turnaj v Děčíně byl jedním slovem perfektní!“ (Sršni Písek)

Velký dík patří všem organizátorům za přípravu a průběh NF. Žádné problémy, vše perfektně fungovalo a stravování v jídelně nemělo chybu.“ (TJ MEZ Mohelnice)

Jakmile jsem se dozvěděl, že MČR U12 bude pořádat Město Děčín, měl jsem obrovskou radost a vůbec jsem neměl strach o organizaci celé akce.“ (USK Praha)

Zpráva delegáta ČAMB Mgr. Petry Michálkové je k dispozici zde.

Reportážní video ze SANEX CZ Národního finále mladších minižáků U12, které proběhlo od 3. do 5. května 2019 v Děčíně. Autor: Tomáš Luczków

77 zobrazení
bottom of page